Green Facility - De Veken 7A - 176 KE Opmeer - Nederland
+31 (0)85 782 7566
info@green-facility.nl
Green Facility is importeur en groothandel in Led-verlichting voor de zakelijke markt

Compri Aluminium schittert met onze led

Created with Sketch.

Compri Aluminium schittert met onze led

De innovatieve producent en leverancier van hoogwaardige aluminium, Compri Aluminium heeft onlangs haar bedrijf voorzien van de Green Facility led TL buizen. Hiermee hebben zij afscheid genomen van de oude geld verslindende standaard T8 TL buis.

Over Compri Aluminium

“Ons uitgangspunt is dat wij elke vraag naar aluminium bouwprofielen kunnen vertalen in een perfect en esthetisch eindproduct. Logisch, wij hebben bijna veertig jaar ervaring in aluminiumverwerking, in alle sectoren van de bouwwereld.

Ons tweede doel is om steeds op het ideale moment te leveren, precies wanneer u het nodig heeft. Dit kunnen wij garanderen omdat wij vrijwel alle bouwprofielen en hulpstukken zelf ontwikkelen en produceren: wij beschikken over een modern machinepark om het beste resultaat te garanderen. Bovendien beschikken wij als voorraadhoudende groothandel over alle logistieke faciliteiten om een stipte levering op de bouwplaats te garanderen. Wij bezorgen waar u werkt!

Compri Aluminium heeft zich door de jaren heen geprofileerd als een innovatieve, meedenkende partner die betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.”

  • Client Name: Compri Aluminium
  • Categories: Magazijn/opslag, Productie
  • Tags: aluminium, tl-verlichting, tl-vervanger