Green Facility - De Veken 7A - 176 KE Opmeer - Nederland
+31 (0)85 782 7566
info@green-facility.nl
Green Facility is importeur en groothandel in Led-verlichting voor de zakelijke markt

Oerlemans plastics duurzaam verder met Green Facility

Created with Sketch.

Oerlemans plastics duurzaam verder met Green Facility

Mooie opdracht om 2017 af te sluiten. Oerlemans Plastics plaatst LED verlichting.

Verlichting kan in sommige organisaties verantwoordelijk zijn voor 70% van het totale energieverbruik. Door energiezuiniger, slimmer en met andere technieken te verlichten is veel te besparen op kosten én CO2-uitstoot. Het kiezen van de juiste vervanger is aan een paar belangrijke stappen gebonden.

Veel bedrijven willen namelijk wel een lamp die precies aan hun wensen voldoet en lijkt op de traditionele verlichting. Oerlemans Plastics is producent van kunststof flexibele verpakkingen en folie. Voortdurend ontwikkelen we nieuwe folie- en verpakkingsconcepten voor oa. tuinbouw, industrie, verpakkingsgroothandel en retail. In meer dan 30 landen vinden de producten haar weg. Bij elke “solution” staan klant, kwaliteit en renderend eindresultaat centraal. Door eigen logistiek weten we een optimale service te bieden.

Duurzaamheid door Oerlemans Plastics
Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen, aldus de definitie van de VN-commissie Brundtland uit 1987. Duurzaam ondernemen heeft feitelijk een milieuachtergrond.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfvoering van Oerlemans Packaging en de bedrijven die hieronder vallen, te weten: Oerlemans Plastics (Genderen en Giessen), Plasthill (Hillegom), Perfon (Goor), Fardem Packaging (Edam), OPI(Oosterwolde) en Flexpak (Geldermalsen). De ondertekende zelfverklaring is onderzocht en beoordeeld aan de hand van het proces dat beschreven is in NPR 9026+C1:2012. Het geeft aan dat de maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt toegepast binnen de organisatie.

De zelfverklaring is tot stand gekomen in samenwerking met de NRK (De Federatie die de belangen behartigt van de Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie). Lees meer over Oerlemans via onderstaande url.

  • Categories: Productie
  • Tags: led, TL-led, tl-vervanger