Green Facility - De Veken 7A - 176 KE Opmeer - Nederland
+31 (0)85 782 7566
info@green-facility.nl
Green Facility is importeur en groothandel in Led-verlichting voor de zakelijke markt

Partycentrum “De Vriendschap” over op led

Created with Sketch.

Partycentrum “De Vriendschap” over op led

In de Kop van Noord Holland, tussen de steden Hoorn en Alkmaar, ligt het pittoreske dorpje Wadway. Het dorpje is al van ver te zien door de toren van de tot theater omgebouwde kerk. Midden in dit historierijke plaatsje, bevind zich een prachtige partycentrum, genaamd “DE VRIENDSCHAP”.

Door het advies van huisinstallateur Technisch Installatiebedrijf Komen BV is “DE VRIENDSCHAP” onlangs overgestapt op led verlichting van Green Facility.

Over “DE VRIENDSCHAP”

De bedrijfsleiding is op dit moment in handen van Fons Loos en Rina Dekker terzijde gestaan door Bertus Loos, die in 1998 zijn inbreng om gezondheidsredenen moest verminderen. De toekomst van “DE VRIENDSCHAP”, ziet er gezien de huidige ontwikkeling bijzonder rooskleurig uit. Degene die nog nooit kennis gemaakt heeft met dit prachtige horecabedrijf, kunnen wij alleen maar adviseren, om een keer op bezoek te gaan. Het is beslist de moeite waard om dit Partycentrum eens van binnen te bekijken. U wordt er met plezier rondgeleid en daarbij van de eventueel nodige informatie voorzien.

 

 

  • Client Name: Partycentrum de Vriendschap
  • Categories: VVE & gebouwen
  • Tags: led-verlichting, partycentrum