Green Facility - De Veken 7A - 176 KE Opmeer - Nederland
+31 (0)85 782 7566
info@green-facility.nl
Green Facility is importeur en groothandel in Led-verlichting voor de zakelijke markt

Tandartsenpraktijk de witte Brug straalt met led verlichting

Created with Sketch.

Tandartsenpraktijk de witte Brug straalt met led verlichting

Tandartsenpraktijk de witte Brug heeft onlangs de Led panelen van Green Facility toegepast in haar moderne praktijk

Over tandartsenpraktijk de witte Brug
De Witte Brug bevordert als deskundige en patiëntgerichte groepspraktijk de mondgezondheid van haar patiënten. De Witte Brug is – naast een praktijk voor algemene tandheelkunde – uitermate kundig in de tandheelkundige specialisaties implantologie, cosmetische tandheelkunde en prothetiek.

Deskundig
Bij De Witte Brug zijn vijf tandartsen werkzaam die allen door hun kennis, ervaring en behendigheid deskundig te noemen zijn. De tandartsen gaan middels cursussen en literatuur mee met de laatste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde en kunnen hierdoor altijd de nieuwste behandeltechnieken uitvoeren. De Witte Brug is vooruitstrevend en naast ervaren tandartsen is tevens de modernste apparatuur aanwezig voor de beste behandeling op maat.

Patiëntgericht
‘Wij behandelen geen tanden, maar mensen’. De Witte Brug maakt voor elke patient een behandelplan dat is afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de patiënt. Mondgezondheid en de wens van de patiënt staat voorop. De Witte Brug doet dagelijks haar best om naast uitmuntende mondzorg ook de kwaliteit van de overige dienstverlening te garanderen.

Verwijskliniek
De Witte Brug word in de regio gezien als toonaangevende tandartspraktijk en door collega tandartsen als deskundige en betrouwbare verwijskliniek voor specialisaties als implantologie, cosmetische tandheelkunde en prothetiek. Een compleet uitgeruste operatiekamer en een cosmetisch tandtechnisch laboratorium onder hetzelfde dak garanderen tevens gemak en efficiency.

  • Categories: Zorg & medisch
  • Tags: behandelkamer, led-verlichting, tandarts